פורטל השופטים  | 
פורטל הקבוצות | מועדון האוהדים | 
צור קשר  |  English  |  חיפוש: חיפוש
Skip Navigation Links
דף הבית
ההתאחדות
נבחרות
מועדונים
ליגות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הליגה
ארכיון
טפסים
שאלות ותשובות
מנכ"ל ההתאחדות, אורי שילה, נפגש עם אבי נמני
13/11/2008 16:40 

מנכ"ל ההתאחדות לכדורגל, אורי שילה, נפגש היום (חמישי) עם אבי נמני במשרדי ההתאחדות על מנת להסדיר את עניין תעודת המאמן שלו.

בפגישה סוכם כי נמני יחל בקרוב להשתתף בקורס מדריכים, שהוא הקורס הראשון בדרך לתעודת מדריך ולאחר מכן לתעודת מאמן.

מנכ"ל ההתאחדות לכדורגל, אורי שילה, אמר בתום הפגישה: "מי שמאמן בפועל צריך להחזיק בתעודת מאמן, ואנו בהתאחדות רוצים לעשות סדר בעניין הזה".

" בנוגע לנמני עצמו", הוסיף שילה, "רצינו למצוא פתרון שיתאים לכל הצדדים, ולכן נקבעה הפגישה. אנחנו רוצים שנמני יעבור את המסלול הטוב ביותר שמתאים לשחקן ברמתו ובדמותו, על מנת שהוא יוכל להחזיק בתעודת מאמן מהר ככל הניתן".

 
כניסה לאזור הוידיאו
 מועדון אוהדי נבחרת ישראל
הנבחרת הצעירה
מכירת כרטיסים
גביע המדינה
קורס שופטים
 
adidasHisenseSuzukiHertzIssta
 
ההתאחדות לכדורגל בישראל - אצטדיון רמת גן. ת.ד. 3591, רמת גן 52134. טל': 03-617-1500, פקס: 03-570-2044.
 
תנאי שימוש | מדיניות אבטחה | זכויות יוצרים |
Set as home page logo הפוך לדף הבית
| כל הזכויות שמורות להתאחדות הכדורגל בישראל
 
המידע באתר מוצג עפ"י הזנת נתונים ודוחות שיפוט במערכות המחשוב בהתאחדות. מעת לעת, ייתכנו עיכובים או תקלות בהצגת טבלאות ונתונים.
  אתר טלדור Developed by Designed by Stratigo סטרטיגו